250 Stuks Mondmaskers 4-Laags

250 Stuks Mondmaskers 4-Laags

OEO KN95 Mondmasker per stuk

OEO KN95 Mondmasker per stuk

50 Stuks OEO KN95 Mondmasker

Alle voordelen op een rijtje:

  • Voldoet aan strikte kwaliteitseisen (FFP2 / KN95);
  • Het lichte gewicht en de goede elasticiteit, maakt het geschikt voor het gebruik in het OV en overig dagelijks gebruik;
  • Een van de duurste en beste KN95 mondkapje
  • Niet-Medisch
  • Biedt een optimale bescherming door het geïntegreerde protection system, 5 sterke aansluitende lagen van niet-geweven materieel.
  • Elk mondkapje is apart verpakt
  • 1 Doos van 50 Stuks
€ 110,00 € 110,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
6017410199129-DS

KN95 Mondmasker van OEO

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat mondkapjes, vanaf 1 juni 2020 verplicht zijn in het OV. Dit is omdat een mondkapje voorkomt dat hoest- en of niesdruppeltjes van persoon naar persoon overgedragen wordt. KN95 mondmaskers voorkomen zo goed mogelijk dat je een ander besmet wanneer je bijvoorbeeld hoest of niest. Een van de voordelen van dit masker is dat het over een FFP2-certificering beschikt, dit betekent dat het 95% van de deeltjes tegenhoudt om jezelf en je omgeving maximaal te beschermen. Echter, waarom zou jij pas een mondkapje dragen wanneer het aanbevolen wordt? Een mondmasker beschermt jou en anderen tegen het verspreiden van virussen en bacteriën. Hiermee voorkom je dat gezinsleden, vrienden en familie besmet raken.

 Er zijn vele soorten en kwaliteiten KN95 mondkapjes

De OEO KN95 is een van de beste KN95 mondkapje die is gemaakt.

Gemaakt van kwalitatieve stoffen. Hierdoor voelt het mondkapje als 'zijde' op uw huid. Door de hoge kwaliteit is het ook 1 van de duurste KN95.

In 1 doos zitten er 50 stuks apart verpakt.

OEO KN95 mondkapje

Laag 1: Een kwalitatieve niet-geweven stof;

Laag 2: De 1e barrière om ongewenste partikels te filteren;

Laag 3: Een microfilter membraan, wat aan hoge standaarden voldoet. Denk aan FFP2, KN95, BFE 88 EN PFE 95;

Laag 4: De 3e barrière om ongewenste partikels te filteren.;

Laag 5: Een kwalitatieve niet-geweven stof.

 

OEO KN95 mondkapje

Naast de filtrerende eigenschappen, heeft dit mondkapje ook een aantal functionele eigenschappen. Zo past dit masker zich aan je gezicht, zo heb je altijd de juiste fit. Het masker is waterproof en belemmert de ademhaling niet en het allerbelangrijkste? De elasticiteit van de lus van het kapje, voorkomt dat je steeds moet duwen en trekken om het een en ander weer in positie terug te krijgen, naast dat dit vervelend is, zorgt deze actie er ook voor dat het besmettingsgevaar toeneemt. Het idee is juist om zo min mogelijk je gezicht aan te raken! 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:50 Stuks OEO KN95 Mondmasker