Bij Care products zijn de uitgangspunten goede producten.betaalbaarheid.snelle levering.

Elk product in ons assortiment dat hebben we al onderzocht. Kritisch kijken en testen we de producten ook uit, voordat we het verkopen. Hierdoor krijgen we weinig retour. En de klanten die al van ons hebben gekocht zien we vaak terug. Mocht u vragen hebben over de producten in ons assortiment, aarzel niet en stel gerust uw vragen.


Wie zijn wij

Ons team bestaat uit 6 fulltimers. We zijn een hechte team. Dagelijks helpen we elkaar om alle bestellingen te versturen. Tot nu toe gaat het erg goed. We hebben niet altijd hygiennischeche producten verkocht. Begin dit jaar zijn we erin beland zoals vele andere webshops die ook momenteel mondkapjes verkopen.

Hoe zijn we begonnen

Van 2014 tot nu verkopen we telefoononderdelen aan verschillende telefoonbedrijven. In de wereld van de telefoonreparatie en telefoononderdelen hebben we een groot netwerk opgebouwd. Na de uitbraak van de corona-virus had de telefoonreparatie-bussiness te lijden gehad van minder omzet en handel. Hierdoor waren we genoodzaakt om een producten te vinden die goed verkoopbaar zijn. Zodoende kwamen we terecht bij mondkapjes. Later zijn handgel en wegwerphandschoenen bijgekomen. De producten kunnen we geleverd krijgen door honderden fabrikanten en/of leveranciers met verschillende kwaliteiten. Maar uiteindelijk zijn er maar een tiental die echt de kwaliteit kunnen leveren waaraan moet worden voldoen in de EU. Ons slogan is "Quality Matters" omdat we kwaliteit net zo belangrijk vinden als de mensen die van ons kopen.

Ons toekomst

We zijn geen eendagsvliegen en zullen meerdere producten toevoegen in ons assortiment waar veel vraag naar is. We hebben inmiddels al 2246 unieke klanten en hopen als bedrijf zijnde nog verder te groeien door klanten de best mogelijk service te verlenen.